Νέες λέξεις

Του Δημητρίου Αθαν. Αλεξανδράκη


Εθνική Γαλλίας
Εθνική Κροατίας 


ΕΘΝΙΚΙΑ

ΚΑΙ

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ





Η «ομάδα αποδόμησης» χρησιμοποιεί δύο νέες λέξεις. Μέσω αυτών εντάσσει ένα πλήθος από Έλληνες πολίτες, σε αυτά τα νέα σύνολα. Θέλοντας εσκεμμένα, να κακοχαρακτηρίσει όσους συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις και επειδή δεν είναι εύκολο πλέον να πείσει, ότι όλοι αυτοί είναι εθνικιστές, φασίστες και χρυσαυγίτες, χρησιμοποιεί καινούργιες λέξεις.
Καθίκι
 Η μεν πρώτη, στον πληθυντικό μιας και δηλώνει πλήθος, είναι η λέξη τα εθνίκια. Κατά το καθίκια. Σε ανύποπτο χρόνο εγκατέλειψαν τις παλαιές λέξεις φασίστες, εθνικιστές, χρυσαυγίτες κλπ με αυτήν. Με το άκουσμά της, ο απλός και νεωτεριστής (μοντέρνος) νους το δέχεται  και το κατανοεί εύκολα. Το πρώτο συνθετικό ολοκάθαρα δείχνει το εθνικιστής το δε δεύτερο όπως προανέφερα το καθίκι. Το καθίκι, για όσους δεν το ξέρουν, είναι το σκεύος που παλιά χρησιμοποιούσαν για την νυχτερινή ανάγκη τους, τότε που δεν είχαν καμπινέδες μέσα στο σπίτι. Τα καθίκια λοιπόν, οι άπλυτοι, οι λερωμένοι, οι βρωμιάρηδες στους τρόπους και στο ήθος, βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και το όνομα της Μακεδονίας.

Η δεύτερη λέξη ελληνάρας ή ελληναράς. Αυτή εδώ χρησιμοποιείται και στον ενικό και στον πληθυντικό. Είναι ένα πρόστυχο χτύπημα κατά του Ελληνισμού γιατί αμαυρώνει εν πρώτοις το πρώτο συνθετικό, το Έλλην. Το δεύτερο συνθετικό παραπέμπει στην συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη παπάρας. Παπάρας είναι ο ανόητος ο κενολόγος ή αλλιώς ο φαφλατάς, ο ηλίθιος, ο βλάκας, ο τρόμπας. Ο κατάλογος των χαρακτηριστικών του ΕΛΛΗΝΑΡΑ, συμπληρώνεται καθημερινά.
Πράξεις που έχουν να κάνουν με πολίτες και είναι κατακριτέες, συμπληρώνουν τον πίνακα των χαρακτηριστικών του ΕΛΛΗΝΑΡΑ. Έτσι ακυρώνουν τις λέξεις που ορίζουν, αναλφάβητους κοινώς αγράμματους, αμόρφωτους, ημιμαθείς, ανίκανους, ψυχασθενείς, πονηρούς, άχρηστους, ανεπαρκείς, ανωφελείς και όποιες άλλες δηλώνουν ατελή πολίτη, αποκλίνουσα συμπεριφορά και ότι άλλο είναι κατακριτέο. Λες και τα άλλα έθνη, δεν έχουν αγράμματους ή ανίκανους! Λες και οι άλλες κοινωνίες δεν έχουν πονηρούς και άχρηστους! Καμιά νύξη για το αρρωστημένο κράτος και την απραξία του. Ούτε λόγος για τους υπεύθυνους της αύξησης των αναλφάβητων και επαιτών. Λέξη για την δημιουργία οκνηρών και άεργων πολιτών.

Τουρκικός παράς
Για όλα φταίει ο ελληνΑΡΑΣ. Γιατί αυτόν χρησιμοποίησε, χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιεί το πελατειακό κράτος. Γιατί αυτόν τον ανεπαρκή, βόλεψε ο βουλευτής στο δημόσιο για αρκετούς ψήφους ή αντί κάποιου "σεβαστού" ποσού. Γιατί αυτός κατοικεί στην Ελλάδα. Γιατί αυτός στελεχώνει τις υπηρεσίες. Γιατί αυτός κάνει διαδηλώσεις. Γιατί αυτός χειραγωγήθηκε από το σύστημα και πρέπει να πληρώσει που δεν κατάλαβε πως υπάρχουν και κάποιοι που κερδίζουν από αυτόν.
Φυσικά δεν δείχνουν ψηλά, εκείνους που έχουν το μέγιστο μερίδιο ευθύνης και χρήματος, γιατί με αυτούς αρέσκονται να συγχρωτίζονται. Με τους Ρομά θα κάνουν παρέα; Αυτούς ούτως ή άλλως τους θέλουν έτσι για αντιπερισπασμό και συνεργασία «όπου δει»
Για να μην ψάχνουμε σε λάθος μέρος τους υπεύθυνους των δεινών της πατρίδας μας, ας κατανοήσουμε πως πίσω από τη λέξη ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ κρύβουν τους παράδες* τους και πίσω από τα ΕΘΝΙΚΙΑ τα καπίκια* τους.

Ψηλά λοιπόν το κεφάλι Έλληνες γιατί ψηλά είναι οι πρωταίτιοι!!!

Δ.Α.Α.

  * Παράς:Τουρκικό νόμισμα
** Καπίκι: Ρωσικό νόμισμα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληροφορίες ἀπό τὰ δημοτικά τραγούδια γιὰ τὴν «κλιματική κρίση»

Ἐθνική καὶ πολυεθνική κυριαρχία τῆς Ἑλλάδος!

Στὴν μνήμη τοῦ Μιχάλη Χαραλαμπίδη