Επιδοτούμενοι άνεργοι

Κύριοι Δήμαρχοι τα χάλια διορθώνονται αφού πρώτα εντοπισθούν.

Χάθηκε η απλίκα;
Από ΑΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ
Νάτη στη θάλασσα
Από ΑΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ


Μια βραδινή περιπολία και εντοπίζονται όλα τα σκοτεινά και επικίνδυνα σημεία. Αντίστοιχες ημερήσιες περιπολίες και καταγράφονται όλα τα προβλήματα που βγάζουν μάτι, ήτοι σκουπίδια, λακκούβες, κατάληψη πεζοδρομίων,
Από ΑΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ
σήματα ΚΟΚ (απαράδεκτο έως εγκληματικό από μέρους όλων των αρχών) και άλλες παραβάσεις αρχών και πολιτών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;
Για τους μικρούς Δήμους ένα συνεργείο τριών ατόμων:
1. Οδηγός
2. Παρατηρητής (άνθρωπος με αντίληψη!!!)
3. Καταγραφέας (πάνω στο χάρτη της περιοχής, καταγράφει τα σημεία που του υποδεικνύει ο παρατηρητής , τα οποία έχουν προβλήματα).
Από ΑΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιήσει τους υπαλλήλους του Δήμου σας και διαπιστώνεται πως χρειάζεται επιπλέον προσωπικό, καλόν θα ήτο να συνεννοηθείτε με την ανώτερη αρχή ώστε να θεσμοθετηθεί και οι επιδοτούμενοι άνεργοι να είναι στην διάθεση της Δημοτικής αρχής σύμφωνα με την ειδικότητά τους και την μόρφωσή τους. (Υπάρχουν περιπτώσεις που επιδιώκουν την ανεργία για το επίδομα!!!) Και όταν πάλι χρειάζονται και άλλα χέρια… επίσης να θεσμοθετηθεί η υποχρεωτική προσωπική εργασία ξεκινώντας από την ελάχιστη προσφορά εργασίας μιας ημέρας.
ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΑ!!!
Ή κοινώς
Του σπίτ κι τα μάτια σ καμάρι μ.
Από ΑΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ
Από ΑΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληροφορίες ἀπό τὰ δημοτικά τραγούδια γιὰ τὴν «κλιματική κρίση»

Ἐθνική καὶ πολυεθνική κυριαρχία τῆς Ἑλλάδος!

Στὴν μνήμη τοῦ Μιχάλη Χαραλαμπίδη