Γερμανικές αποζημιώσεις

του Δημήτρη Αθ. Αλεξανδράκη

Είσαι ηλίθιος;


  Οι μισοί κάτοικοι της Ελλάδος μετά την Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, έζησαν μέσα σε μια τρισάθλια φτώχεια και συ μου λες να ξεχάσουμε πως, πρέπει το Γερμανικό έθνος-κράτος να αποζημιώσει το Ελληνικό έθνος-κράτος; Να ξεχάσουμε εμείς οι νεώτεροι τη δυστυχία που ζήσαμε στην χώρα μας και οφείλονταν απολύτως στις θηριωδίες του Γερμανικού έθνους-κράτους (αφού σου αρέσει να το ονομάζεις έτσι) . Να ξεχάσουμε  πως εννεαμελείς οικογένειες  κοιμόνταν στο πάτωμα ενός δωματίου; Πως τα βιβλία ήταν ανύπαρκτα; Να ξεχάσουμε το γάλα από σκόνη στα συσσίτια; Δεν θα αναφερθώ στα τραγικά γεγονότα που καταγράφονται από άλλους εκτενώς όπως ενδεικτικά εδώ, ο κ. Γιάννης Μπάρμπας.
  Να ξεχάσουμε πως χειρουργικώ τω τρόπω, μας κατέκτησαν εκ νέου και μας έριξαν ξανά στη φτώχεια. Πως πήραν περιουσία του Ελληνικού Λαού, τον ΟΤΕ, τα αεροδρόμια και τόσα άλλα; Πως έχουν βάλει γερά το πόδι στην ζήτημα της ονοματοδοσίας της πΓΔΜ με απώτερο στόχο την δημιουργία της ποτάμιας σύνδεσης λιμένα Θεσσαλονίκης με Αμβούργο; Είναι φαντασίες τα σχέδια που παρουσιάζει ο καθηγητής κ. Μάζης στο βίντεο εδώ από το χρονικό σημείο 1:39:56 έως 2:00:00; Να ξεχάσουμε πως μεθοδικά, από την Βαυαρική πρώτη κατοχή επί Όθωνα, χειραγωγούν διαρκώς τον Ελληνικό Λαό και τον σπρώχνουν στο επίπεδο του ζώου; Να γελάσουμε από το αστείο του Χορστ Ζεεχόφερ, ο οποίος μας πετάει κατάμουτρα την εκτίμηση που έχει για μας; «Οι Βαυαροί κυβέρνησαν την Ελλάδα για ένα διάστημα. Ισως να ήταν καλύτερα εάν αυτό δεν ήταν προσωρινό» Πώς όπως αναφέρει η εφημερίδα Handelsblatt και αναδημοσιεύει η εφημερίδα economistas το Γερμανικό κράτος εξοικονόμησε από το 2008,περίπου 368 δισ.;
Πώς;
Πώς;
Πώς;
Ποιοί κρύβονται πίσω από τον διχασμό των Ελλήνων;

Το καλοκαίρι του 2015 η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε στο περιθώριο και την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων. Έγραψε εκεί που έχει γράψει όλους τους Έλληνες και τον γέροντα Μανώλη Γλέζο. Η μόνη αντίδρασή μου τότε ήταν το τραγούδι "Η ΚΑΤΑΡΑ".

Διαμαρτύρομαι εντόνως στην αυτού εξοχότητα.
Δέσμιος προσέρχομαι ενώπιόν σας,
κύριε πρόεδρε,
κύριε πρωθυπουργέ. Διαμαρτύρομαι εντόνως. Δέσμιος προσέρχομαι ενώπιόν σας,
θύμα των απάνθρωπων καιρών.
Ήρθη πάσα έννοια του δικαίου και αυτή, του αναγκαίου. Ψεύδεστε ασύστολα, εσείς και η αυλή σας
να ‘ ναι μαύρη η ζωή σας.

ΔΑΑ 24/8/2015

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληροφορίες ἀπό τὰ δημοτικά τραγούδια γιὰ τὴν «κλιματική κρίση»

Ἐθνική καὶ πολυεθνική κυριαρχία τῆς Ἑλλάδος!

Στὴν μνήμη τοῦ Μιχάλη Χαραλαμπίδη