Η Ελληνιστική Περίοδος (Хеленистичкиот период στα ψευδομακεδονικά)!

του Δημήτρη Αθ. Αλεξανδράκη
Η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Θα μας πείτε επιτέλους συνάνθρωποι Σκοπιανοί, σε ποιά γλώσσα έγραφε ο Μέγας Αλέξανδρος και γενικότερα οι Αρχαίοι Μακεδόνες, αφού δεν ήταν κατ' εσάς Έλληνες; Γιατί δεν ονομάστηκε Μακεδονική Περίοδος και ονομάστηκε Ελληνιστική; Ελληνιστική την αναφέρετε και εσείς στη γλώσσα σας! Όπως εδώ:[27][28] Освојувањата на Александар III Македонски имаат суштествено значење за започнувањето на Хеленистичкиот период во светската историја σε αυτόματη μετάφραση από την Google [27] [28] Οι νίκες του Αλεξάνδρου του Μακεδόνα έχουν κρίσιμη σημασία για την αρχή της ελληνιστικής περιόδου στην παγκόσμια ιστορία.


Η γέννηση της Ελληνιστικής Περιόδου
  Γιατί επέτρεψε ο Μέγας Αλέξανδρος να διαδοθούν τα Ελληνικά στις κατακτήσεις του ...και πως στο διάβολο θα ετυμολογήσετε την λέξη Αλέξανδρος (Александар) όταν το ρήμα αλέξω δεν υπάρχει στη γλώσσα σας και για τον άνδρα χρησιμοποιείτε τη λέξη човек; Πώς θα ετυμολογήσετε τη λέξη Φίλιππος (Филип), όταν για τον φίλο λέτε пријател και για τον ίππο коњ;
Θεωρείτε και τον Ηρακλή πρόγονό σας; Ο Φίλιππος θεωρούσε τον εαυτό του Ηρακλείδη, απόγονο του Ηρακλέους, γι' αυτό και προς τιμήν του ίδρυσε την Ηράκλεια κοντά στην σημερινή πόλη Μπίτολα στην ΠΓΔΜ.

Ας μην επεκταθούμε λοιπόν! Θα αλλάξετε όλα τα γραπτά ανά την υφήλιο;
Τουλάχιστον η κυβέρνησή σας δεν θα δείξει λίγο σεβασμό στον φίλο της τον κ. Τσίπρα από τον οίκο των Αποδομιστών; Η τελευταία τροποποίηση στην σελίδα σας έγινε την 19/12/2018.(Последната промена на страницава е извршена на 19 декември 2018 г. во 21:28) Δεν προκάνατε να βάλετε Βόρεια Μακεδονία και γράφετε ακόμη φαρδιά πλατιά Δημοκρατία της Μακεδονίας!!!

Εμ κι εκείνο το έρμο το Google με την αυτόματη μετάφραση! Δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα αλγόριθμο και να μεταφράζει στα παλαιά κείμενα το Μακεδονία με Μακεδονία; Σε λίγο θα πιστέψουμε πως υπήρχε πράγματι το Βασίλειο της πΓΜΔ και πως ο βασιλεύς της πΓΔΜ θα κατακτήσει και πάλι την Ελλάδα! Ευτυχώς προέβλεψε ο Μαρξ και θα αποφευχθεί η τραγωδία. Η ιστορία θα επαναληφθεί αντίθετα ως φάρσα. Το βασίλειο της πΓΔΜ θα ενώσει τους Έλληνες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληροφορίες ἀπό τὰ δημοτικά τραγούδια γιὰ τὴν «κλιματική κρίση»

Ἐθνική καὶ πολυεθνική κυριαρχία τῆς Ἑλλάδος!

Στὴν μνήμη τοῦ Μιχάλη Χαραλαμπίδη